Blog

Ako využiť leto pre svoje zdravie a vzhľad

Leto môže byť ideálnym obdobím nájsť si čas pre seba a zlepšenie svojej kondície, zdravia, pohyblivosti a v neposlednom rade vzhľadu, lebo kto by nechcel vyzerať lepšie. Väčšina tieto ciele „naháňa“ pred letom a my vám prezradíme, prečo je na to dobré práve leto. S nami si môžete dopriať toto všetko v krásnom lete.

Ako využiť leto pre svoje zdravie a vzhľad

Zdravšie a prístupnejšie jedlo

Leto je priam ideálne na to, aby ste sa ľahko dostali ku čerstvej a kvalitnej zelenine, či ovocí, ktoré je práve v tomto období priam nabité vitamínmi a tým pádom aj prirodzená zdravá strava zásobí váš organizmus potrebnými látkami.

Zdá sa vám horúco?

Vďaka tomu, že je v lete teplo, vypijete viac tekutín, chutí vám menej jesť a to je presne to, čo pri cvičení vaše telo ocení.

Slnko nás povzbudí

Slnečné lúče vám dodajú dostatok vitamínu D, z ktorého načerpáte dostatočnú energiu na cvičenie a teda práve v lete dokážete cvičiť intenzívnejšie. Naši klienti oceňujú prístup trénerov a správnu motiváciu počas letných tréningov.

Nevynechávame cvičenie

Leto je charakteristické aj tým, že sme všetci menej chorí a zároveň vďaka obvykle voľnejšiemu režimu v práci málokedy naši klienti vynechajú cvičenie a teda vďaka pravidelnosti dosahujú stanovené ciele – rýchlejšie a spoľahlivejšie.

Ak ste teda uvažovali o lete ako o čase, ktorý venujete sebe, tak tieto faktory hovoria v prospech toho, aby ste svoje zdravie a vzhľad budovali v tomto období. Hravo tak vďaka lepším výsledkom dobehnete aj tých, čo sa snažili cvičiť pred letom.